Event- &
aktivitetsprogram

En dag fyldt med fede aktiviteter

Årets event- & aktivitetsprogram offentliggøres start oktober. Her kan du se, hvad 2022 programmet bød på, og begynde at glæde dig til en hel dag spækket med spændende fysiske aktivteter for både store og små, sportstosser og hygge motionister. Du kan være med lige så lang/kort tid, du har lyst.

Vejle Idrætshøjskole har fantastiske faciliteter, og teambuilder eleverne har sørget for at bringe de fedeste i spil. Vi håber, at du også har mod på at prøve nogle ukendte og anderledes aktiviteter af, nu hvor du har chancen.

Vi har mange børn på Team Courage to care, og vi ved fra de sidste år, at Kids Club er et kæmpe hit. Igen i år kan børnene glæde sig til et mekka af kreativitet og sjove oplevelser.

Sidste år kunne vi præsentere en række spændende oplægsholdere, som alle ville inspirere os i den gode sags tjeneste.

Foredrag med cheftræner i GOG, Nicolej Krickau, glimmer-dronningen fra Party In A Box, Trine Hansen, 86-årige instruktør, Kis Østergaard, og Nick Horup i talkshowet Cocuura & Livets krøllede vej – Knæk Cancer LIVE edition.

Desuden havde vi helt særlige gæste-instruktører på programmet. Dans med dobbelt Vild med dans-vinder, Vickie Jo Ringgard, eller træning i skoven med legendariske Kis Østergaard, som du måske har set i Melvin Kakoozas talkshow.

Dagens sluttede vi af med middag, underholdning med Omar Marzouk, donation til TV2s Knæk Cancer Liveshow og en smuk fakkelceremoni.

 
Se et udpluk af de mange aktiviteter, du kan kaste dig over.
Team-Courage-To-Care-Video-lang
 
Kids Club: Lad børnene se, hvem de møder, og hvad de kan glæde sig til.
Kids-Club