Om Team
Courage
to care

Team Courage to care

Team Courage to care er stiftet af Lena Boel & Mads Hansen, som begge har været igennem et cancerforløb. Begge er heldigvis godt ude på den anden side.

Gennem foredraget Karriere, Kemo & Kampgejst har makkerparret siden 2018 hjulpet virksomheder med at håndtere kræft og anden kritisk sygdom på arbejdspladsen.

I 2021 lancerede stifterne Cocuura – Courage to care. Et digitalt læringsunivers, som sammen med eksperter fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden hjælper endnu flere virksomheder med at åbne op for de svære dialoger og komme berøringsangsten til livs, når livets vej slår krøller.

Lena Boel og Mads Hansen blev i 2018 spurgt, om de ville holde et foredrag til Stafet For Livet. Det blev startskuddet til velgørenhedsindsatser, som de to cancer survivers har fastholdt lige siden.

Ønsket med Team Courage to care er at skabe et stærkt fællesskab med plads til alle. Vi samles om en god sag og altid med inddragelse af fysiske og sociale aktiviteter, der er med til at styrke vores relationer, samt øge trivslen og sundheden.

Holdets yngste holdkammerat er 1 år, mens den ældste deltager er 88 år. Vi har deltagere fra hele landet, hvor både privatpersoner og virksomheder bakker op om Team Courage to care.

Lena Boel og Mads Hansen glædes over, at både venner, familier, naboer og kollegaer finder sammen i dette helt unikke fællesskab, som er fyldt med kampgejst, nærvær og hygge.

”Vi har de sejeste holdkammerater på Team Courage to care.
Det summer af energi, humor og nærvær.
Ønsket om at støtte en god sag og være en del af noget helt særligt er rørende og helt unikt”

– Lena Boel & Mads Hansen, stiftere.

Historien

2018
Team KKKampgejst så dagens lys, da vi for første gang deltog i Stafet For Livet i Vejle. Det første år havde vi 42 holdkammerater, som holdt stafetten i gang i 24 timer.
2019
For anden gang deltog vi i Stafet For Livet – denne gang med 140 holdkammerater.
2020

I forbindelse med lanceringen af Cocuura blev Team KKKampgejst til Team Courage to care. Nyt navn, men præcis samme fællesskab og stærke sammenhold i den gode sags tjeneste.

Knæk Cancer event i samarbejde med Vejle Idræftshøjskole debut.
Sammen med 200 holdkammerater fra hele landet, samlede vi hele uge 43 ind til Knæk Cancer. På mirakuløs vis fik vi under svære corona-omstændigheder afviklet et stort velgørenhedsevent på Vejle Idrætshøjskole. Sammen donerede vi 215.939kr, som Mette Blomsterberg tog imod i TV2s Knæk Cancer Liveshow Call-center.

2021

Vi gentog succesen og samlede knap 300 holdkammerater til Knæk Cancer event på Vejle Idrætshøjskole.

En helt fantastisk dag hvor vi bl.a. havde besøg af paraatlet Lisa Kjær Gjessing, professor i onkologi, Mikael Rørth, håndboldspiller Mathias Gidsel og impro-comedy trioen, Specialklassen.

Det hele kulminerede med en flot donation direkte til TV2s Knæk Cancer Liveshow, hvor Louise Wolff kunne tage imod en flot check på 335.915kr. Men donationerne fortsatte og vi endte med at sende 350.186kr til Kræftens Bekæmpelse.

2022

Lørdag den 29. oktober 2022 samlede Team Courage to care 350 holdkammerater fra hele landet til en fantastisk dag på Vejle Idrætshøjskole.

Sammen donerede holdet over 412.000kr til Michéle Bellaiche i Knæk Cancer callcenteret. Knap 20% højere donation end 2021, hvilket er vanvittig flot i et år, hvor inflationen raser og den nationale Knæk Cancer donation var 30% lavere end året før.

2023

Team Courage to care samlede 340 holdkammerater fra hele landet til en fantastisk dag på Vejle Idrætshøjskole. I år fik vi hele 160 nye holdkammerater med. Fantastisk.

Holdet donerede 264.220kr til Knæk Cancer og Kræftens Bekæmpelse. Fra vi skød eventet i gang kl. 9.00, til donationen blev afsløret om aftenen, lykkedes det holdkammeraterne at samle over 150.000kr ind, hvilket vidner om, hvor meget vi i fællesskab kan løfte.

Gennem årene har Team Courage to care doneret over 1,2 millioner kroner til Knæk Cancer og Kræftens Bekæmpelse.

#hvadfandensiger­manlige musikvideo

I 2020 fik Team Courage to care sin egen sang, som på fineste vis rammer de svære situationer og det stærke fællesskab ind.

Ricki Trio fik på rekordtid skrevet, komponeret og indspillet holdets sang, så den var klar til Knæk Cancer eventet 2020. Se musikvideoen og hør de gode budskaber her:

Team-Courage-To-Care-musikvideo-min

Mød stifterne

LenaBoel-Cocuura

Lena Boel

”Det er rørende at opleve så stærkt et fællesskab.”

I mere end 20 år har Lena Boel arbejdet med ledelse, strategi og forretningsudvikling. Som leder i store internationale virksomheder, og som selvstændig konsulent og bestyrelsesmedlem har Lena Boel rådgivet virksomheder på tværs af brancher.

Lena Boel kørte som Brand Director karriereræset, da hun I 2014 fik diagnosen brystkræft triple negativ – en aggressiv cancertype. 7 måneders intens behandling lå forude.

Under sit sygdomsforløb gik virksomheden, Lena Boel arbejdede for, konkurs, og en kæmpe reetablering gik i gang. Erhvervskvinden stod både overfor sin hidtil største ledelsesmæssige udfordring – og samtidig midt i sin største personlige udfordring; kampen mod kræften.

Lena Boel er både rørt og stolt af det helt unikke fælllesskab og sammenhold, der er på Team Courage to care – på tværs af  geografi og generationer.

Hør mere om Lenas historie under hendes profil her

MadsHansen-Cocuura

Mads Hansen

”Jeg elsker den energi og det nærvær, der er på holdet.”

Professionel håndbolddommer, Mads Hansen, har i 20 år dømt international håndbold på topplan og har bl.a. deltaget to gange i De Olympiske Lege, og dømt både EM- og VM-finaler.

Efter et langt udredningsforløb fik han i 2012 konstateret en aggressiv form for lymfekræft. Et langstrakt sygdomsforløb, hvor topdommeren var sat helt ud af spil og blot kunne se til fra sidelinjen, ventede forude.

Sygdommen havde så hårdt fat, at Mads Hansen og hans familie havde opgivet håbet og var overbeviste om, at han skulle dø. Heldigvis kom Mads Hansen efter en lang, sej kamp godt ud på den anden side og er i dag erklæret rask.

Mads Hansen er vild med den energi, der opstår på Team Courage to care, når de mange holdkammerater fra hele landet mødes til både fysiske og sociale aktiviteter.

Hør mere om Mads historie under hans profil her

Lørdag den 29. oktober 2022 samlede Team Courage to care 350 holdkammerater fra hele landet til en fantastisk dag på Vejle Idrætshøjskole.

Sammen donerede holdet over 412.000kr til Michéle Bellaiche i Knæk Cancer callcenteret. Knap 20% højere donation end 2021, hvilket er vanvittig flot i et år, hvor inflationen raser og den nationale Knæk Cancer donation var 30% lavere end året før.