Knæk Cancer med
Team Courage
to care x VIH 2023

En fed dag i den gode sags tjeneste

Gennem hele uge 43 samlede vores 340 holdkammerater i hele landet ind til Knæk Cancer. Vi har et unikt fællesskab og sammenhold, der er svært at beskrive – det skal opleves!

Lørdag den 28. oktober kulminerede indsamlingsugen i et stort velgørenhedsevent på Vejle Idrætshøjskole, som stiller sine mange faciliteter og friske højskoleelever til rådighed. Et samarbejde vi er utrolig glade for. 

En hel dag fyldt med fysiske og sociale aktiviteter, spændende foredrag, underholdning og hygge for både store og små. Dagen blev afsluttet med fælles spisning, underholdning med Henrik Svanekiær, samt en smuk og rørende fakkelceremoni.

Vores 50 fantastiske sponsorer sørgede for fuld forplejning hele dagen, så alle kunne holde energien oppe til dagens aktiviteter. En kæmpe tak til alle sponsorer. Uden jer, intet event.

Se video fra årets event, som Småfilm på smukkeste vis har foreviget.

Screenshot 2023-11-11 at 13.15.13

Bliv en del af
Team Courage to care

Skriv til os, hvis du vil have besked, når tilmelding til næste års event åbner.

ALLE kan være med

Team Courage to care er fyldt med skønne holdkammerater – både børn, unge, gamle, familier, venner, kollegaer, naboer, singler, hurtige, langsomme, tykke, tynde, korte og lange.
Vores yngste holdkammerat er 1 år og den ældste 88 år – ALLE kan være med!
Så tag dine kollegaer, naboer, familier og venner med til en fantastisk dag.

Aktivitet og hygge for alle

Vejle Idrætshøjskole har fantastiske faciliteter, så du kan deltage i et hav af kendte og nye, spændende aktiviteter. Vi lover, at der er noget for både sportsentusiaster, hygge-motionister og sociale selskabspapegøjer.

Du kan være med lige så kort eller lang tid, du vil. Vores erfaring er dog, at vores holdkammerater bliver hængende, da der er så mange fede ting at deltage i.

Event program

Det endelige aktivitetsprogram sendes ud start oktober, men du kan bl.a. kaste dig ud i battle ball, badminton, klatretårn, forhindringsbane eller cross fit.

Oplev spændende foredrag, udfold dine kreative evner i Kids Club eller bare hæng ud i Team Courage to care Camp’en, hvor du helt sikkert får nye bekendtskaber blandt dine fantastiske holdkammerater.

 • Kl. 9.00: Dørene åbnes
 • Kl. 9.45: Åbningsceremoni og fælles opvarmning
 • Kl. 10.30-17.30:
  • Fysiske akvititeter for store og små
  • Foredrag og sociale aktiviteter
  • Hygge og lækker forplejning i Camp’en
 • Kl. 18.00: Middag, underholdning og donation
 • Kl. 22.00: Fakkelceremoni
 • Kl. 22.30: Tak for en fantastisk dag

"Team Courage to care kombinerer sjove aktiviteter for hele familien med indsamling til et rigtig godt formål.
Der er en super god stemning, og vi har lært en masse mennesker at kende via arrangementerne, hvilket er en fantastisk bonus."

- Brian Stjernholm, holdkammerat