Tusind tak
for en fantastisk dag

Vi er stolte af vores unikke fællesskab!

Vi er stadig helt høje over den fantastiske dag, vi havde sammen på Vejle Idrætshøjskole lørdag den 28. oktober 2023, hvor vi sammen donerede 240.876kr til Knæk Cancer. Men donationerne fortsatte, så vi er faktisk nået helt op på 264.220kr. Tusind tak for jeres store indsats og utrolig flotte bidrag.

Det allervigtigste for os er sammenholdet og fællesskabet!  At alle føler sig velkomne og som en del af holdet. Med hele 338 holdkammerater føler vi os virkelig rige og utrolig heldige. Tak for at I tog så godt imod vores 160 nye holdkammerater, som vi er stolte af at have fået med i Team Courage to care familien.

Det var fantastisk at se jer give den gas til alle aktiviteterne og suge inspiration til jer til vores spændende foredrag. En kæmpe tak til vores gæsteundervisere og foredragsholdere Jens Gram, Bjarne Johansen, Brian Degn, Kis Østergaard, Marianne Phil Larsen, Michael Olesen, Claus Elgaard, Mikael Rørth og Henrik Svanekiær.

 

En kæmpe tak til Karina Sevelsted, som på fineste vis sluttede dagen af med den smukkeste lystale. Tak for delingen af din  rørende historie og gode pointer om fællesskab og om at leve i nuet.

Stor tak til vores fotografer og videografer, Susanne Skovbjerg, Helga Foged, samt Oliver Dinesen og Mathias Poulsen fra Småfilm, som gav den gas og har foreviget hele dagen på smukkeste vis. I kan se årets fine eventvideo nedenfor.

Slutteligt en varm tak til vores fantastiske højskoleelever og resten af vores seje Crew. I var intet mindre end outstanding

Tak, bare tak. 

Kærlig hilsen Lena, Daniel & Mads 

Screenshot 2023-11-11 at 13.15.13

Intet event uden sponsorer

Vores 50 fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere sørgede igen for lækker forplejning hele dagen, så vi kunne holde energien oppe.

Vi er meget taknemmelige for støtten og opbakningen. Alle bidrag tæller og er med til at gøre det muligt at afvikle eventet og samle så mange penge ind til Knæk Cancer.

En særlig tak skal lyde til vores Look Good sponsorer, Craft, NS System, Hshop, Estate Bolig Vejle, The Buddha Bowl Project, Charly’s Pub, Basic Treasure, Tornvigs, Dymak, Hørkram som bl.a. klæder os godt på i den blå Team Courage to care uniform og sørger for lækker frokost og aftensmad.

Tak for jeres store indsamlingsindsats

Brinks_familie_pant

Sammenhold og fællesskab

Vi elsker at være sammen med jer til en hel dag fyldt med energi, aktivitet, smil og rørende snakke. Det er fantastisk at se, hvordan vi står sammen om kræftsagen og hvordan nye relationer og venskaber opstår. Det er netop derfor, vi gør det. 

Fællesskabet og sammenholdet på Team Courage to care er helt unikt. Det kan ikke forklares – det skal opleves.

Skal vi gøre det igen?

Vi evaluerer nu årets event og vurderer, om der er grundlag for at gentage succesen. Det er afgørende, at I kære holdkammerater, finder eventet værdifuldt og har lyst til at komme igen. 

Men vi er også afhængige af samarbejdet med Vejle Idrætshøjskole og vores mange sponsorer, som vi skal have styr på, før vi kan invitere til et nyt event i 2024. Vi giver besked med det samme, vi har aftaler med de store, afgørende sponsorer.

Vil din virksomhed være sponsor eller invitere medarbejderne til at deltage i eventet, hører vi meget gerne fra jer. Kontakt os på team@couragetocare.dk

"Team Courage to care kombinerer sjove aktiviteter for hele familien med indsamling til et rigtig godt formål.
Der er en super god stemning, og vi har lært en masse mennesker at kende via arrangementerne, hvilket er en fantastisk bonus."

- Brian Stjernholm, holdkammerat