Rigtig godt nytår,
Team Courage to care

Året lakker mod enden, og vi kan se tilbage på endnu et år med et brag af et Knæk Cancer event med jer fantastiske holdkammerater.

Vi får smil på læben og bliver varme om hjertet, når vi tænker tilbage på den unikke dag, vi havde sammen. TAK til alle holdkammerater, oplægsholdere, samarbejdspartnere og sponsorer.

Planlægningen af næste års event starter efter nytår, og her har vi brug for jeres hjælp. Da det er femte år, vi afvikler eventet, vil vi gerne høre, hvad I ønsker, vi holder fast i, og høre jeres forslag til nye aktiviteter. Vi håber, I vil bruge 3 minutter på at besvare vores 10 spørgsmål og smide et par ønsker i “Ønskebrønden.”

Vi håber, I har haft en dejlig jul og er klar til at hoppe ind i det nye år. Vi har lyst til at sende jer alle en lille nytårshilsen, som I kan se nedenfor. Uden jer, er der nemlig intet Team Courage to care.

Her finder I også den søde julehilsen fra Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer team, som sender en velfortjent tak til jer alle.

Rigtig godt nytår. 

Kærlig hilsen Lena & Mads 

TCTC2023_thumbnail

Kom med til eventet i 2024

Vi gentager succesen lørdag den 26. oktober 2024.
Billetsalget er åbent - få dine billetter her.

Kræftens Bekæmpelses
Knæk Cancer team ønsker god jul

Vi er så glade og taknemmelige for det fantastiske samarbejde, vi har med Kræftens Bekæmpelse og hele Knæk Cancer teamet. Hele afdelingen gør en kæmpe forskel og hjælper os med at skabe god opmærksomhed omkring Team Courage to care.

I så selv til eventet, hvordan hele Knæk Cancer afdelingen og Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse, hoppede i vores blå t-shirt. De ved udemærket godt, hvem I er.

Knæk Cancer Teamet har sendt den sødeste julehilsen til hele Team Courage to care.